Kanavoituja rukouksia

Kanavoituja rukouksia

 

 • Nro 1.

   

   

  Rakas Jumalani, pyydämme suojausta ja Kristuskirkkauttasi, vahvistavaa valoasi oppaaksemme kaikkeen mitä teemme, ajattelemme ja koemme. Tarvitsemme johdatustasi päivän jokaisena hetkenä, tukenamme jokaisessa ajatuksessamme. Anna rakkautesi valon valaista kulkuamme kohti kirkkauttasi ja luovaa voimaasi. Vahvista uskoamme ja anna suojausta vastavoimia vastaan, anna kirkkautesi valaista tiemme ja suojella kaikelta pahalta, opasta meitä kohti päämäärää, jonka olet valinnut meitä varten. Kiitos ja kunnia. Amen.

   

  Nro 2.

   

  Rakas Jumalani anna Kristuksen kristallivalon suojata henkinen olemukseni ja fyysinen ruumiini kaikkea pahaa vastaan. Anna rakkautesi suojaavan valon kulkea lävitseni, tavoittaen jokaisen osani, myös ajatukseni. Anna valosi valaista mieleni, lävistäen jokaisen sakrani ja täyttäen ne suojauksella kunnes koko olemukseni ja mieleni ovat suojatut ja avoimet sinun sanoillesi ja tuntemuksille joita minulle lähetät. Tahdon vahvistua ajatuksissani kohti tyyneyttä ja syvää rakkauden valoa. Suojaa minua kaikkea paha energiaa vastaan ja auta minua tunnistamaan positiivinen rakkautesi valon energia. Täytä mieleni hartaudella ja hiljaisuudella. Ohjaa kulkuani kohden rakkauden, ilon ja syvän rauhallisuuden iankaikkisuutta. Tietä jonka olet kuljettavakseni valinnut. Kiitos ja kunnia. Amen.

   

  Nro 3. Ilta:

   

  Rakas Jumalani kiitollisin kielin käännyn puoleesi. Olen saanut kokea paljon, josta minun tulee Sinua kiittää vaikka en edes ymmärrä, mitä olet suunnittelut varalleni, luotan johdatukseesi. Tiedän, että se on minulle paras suoja jonka voin saada. Anna minulle mahdollisuus toimia tahtosi mukaan ja suojaa vastavoimien koettelemuksista. Yksin olen voimaton, kauttasi, vaikutuksestasi olen vahva. Kiitos rauhallisuudesta jonka olet antanut ja auta minua säilyttämään se. Sinuun turvaten jaksan aloittaa uuden päivän, joka on aina parempi kuin eilinen. Kiitos rakkaudestasi, kiitos kirkkaudesta, kiitos elämästä kaikkineen. Siunaa ja varjele uneni ja anna voimia uuteen päivään. Kiitos ja kunnia. Amen.

   

  Nro 4.

   

  Rakas Jumalani anna sanojesi johdattaa kulkuani, olla oppaanani matkallani maan päällä. Anna kirkkautesi kirkastaa mieleni, jotta pystyisin käskyjäsi noudattamaan. Neuvojesi mukaan tahdon maanpäällä vaeltaa etten polultani eksyisi. Suojele minua kaikkea pahaa vastaan ja auta minua hiljentymään sanaasi kuulemaan. Suo minulle rohkeutta totella ohjeitasi ja toteuttaa tehtävää jonka olen täyttävä. Sinä yksin olet ylistetty, kaikkitietävä Jumala. Suojele koko universaalia maailmankaikkeutta ja auta meitä parantamaan maaplaneettamme sairaudesta, joka saasteista on aiheutunut. Tätä toivon koko ihmiskunnan vuoksi. Ole apunamme päivin, öin ja turvaa olomme pysyvyys. Sillä vain sinä olet kaikkitietävä ja rakastava Jumalani. Suojele meitä. Amen.

   

  Nro 5.

   

  Rakas Jumalani. Rakkautesi valoa oppaakseni pyydän, sillä kuljen pimeydessä ilman Sinua. Kristuskirkkautta suojakseni pyydän, sillä ilman Sinua, Sinun kirkkauttasi, olen tyhjä kuori, ilman sisältöä. Olet armossasi kaiken näkevä, sen tiedän. Opeta minua tarvitsemaan neuvojasi, olen tietämätön voimasi edessä. Auta minua vaikeuksissani ja anna sanasi ja äänesi johdattaa kulkuani. Ylistys ja kunnia. Amen.

   

  Nro 6 Aamu:

   

  Rakas Jumalani. Pyydän kirkkautta suojaamaan alkavan päiväni. Olkoon rakkautesi suojanani joka hetki. Anna minun toimia valosi lähteenä kanssaihmisilleni, sillä tahdon sanomaasi, tätä rakkauden, ilon sanomaa ympärilleni jakaa. Anna minulle voimaa vastoinkäymisissä, että osaan ymmärtää ne osana kokonaisuutta, sillä ilman murheita ei onnellisuuttakaan osaa arvostaa. Anna minulle hyvää tahtoa arkipäivän tilanteisiin ja poista turhat ajatukset, jotka minulle pahaa mieltä tuovat. Auta minua rakastamaan koko ihmiskuntaa sillä olenhan itsekin osa sitä ja tahdon, että minua rakastetaan. Ole kanssani joka hetki. Kiitollisin mielin puoleesi voin kääntyä. Kiitos ja kunnia iankaikkisesti. Amen.

   

  Nro 7. Ilta:

   

  Rakas Jumalani, Isäni. Kiitos kuluneesta päivästä. Olet jälleen johdattanut kulkuani kohti oikeaan. Anna minulle vahvuutta ja rohkeutta vaikeuksissani. Ilman Sinua kuljen loputonta tietä ilman päämäärää. Sinä olet valo, jota kohti voin turvallisin mielin vaeltaa. Kiitos suojeluksestasi vaikeina hetkinä. Kyynelten virratessa poskillani, sydämessäni sinua kiitän. Auta minua tulevina aikoina, anna minulle ymmärtämystä, sillä kaikki Sinussa on ajatusteni yläpuolella. Kiitos kaikesta, hyvästä, huonosta, ilosta, murheesta. Anna valosi johdattaa minua uuteen parempaan huomisen. Kiitos ja kunnia. Amen.

   

  Nro 8. Ilta:

   

  Rakas Jumalani. Kiitos kuluneesta päivästäni. Ilman johdatustani en olisi päivästäni selvinnyt. Tiedän, että olet kanssani joka hetki ja se antaa minulle rauhan. Kiitollisin ajatuksin Sinua tervehdin, Isäni, Jumalani. Sillä vain Sinun rakkautesi armosta olen saanut onnellisen elämän. Siunaa ja varjele tuleva yön uneni, ja auta minua lähettämään rakkautesi valoa maailmaan yön tummina hetkinä. Kiitos rakkaudestasi ja ymmärtämyksestäsi. Olen yksin niin suojaton, kiitos, että olet kanssani vaikeimpinakin aikoina, etkä minua hylkää, vaikka välillä en osaa täysin tahtoasi noudattaa. Auta minua löytämään valon ja rakkauden tie, tie Sinun luoksesi. Kiitos ja kunnia. Amen.

   

  Nro 9. Aamu:

   

  Rakas Jumalani. Pyydän suojausta alkavalle päivälle. Anna kirkkautesi nousta auringon lailla henkisyyden taivaalle. Puhalla pois ankeuden pilvet ja anna rakkautesi valon tulvia elämääni, kuin auringon säde pilvettömältä onnen taivaalta. Anna minulle rakkautta ajatuksiini ja hyvää tahtoa lähimmäisiäni kohtaan. Puhdista ja kirkasta mieleni kaikista huonoista energioista ja anna rakkautesi johdattaa minua päivän jokaisena hetkenä. Luotan johdatukseesi Rakas Isäni. Suojele minua. Amen.

   

  Nro 10.

   

  Rakas taivaallinen Isäni.Kuule rukoukseni, Isä Jumalani. Olet minua johdattanut ja auttanut vaikeuksissani, anna minulle voimaa kestää arjen paineet tänä vaikeana aikana. Johdata minua oikeaan, sillä on monta väärää tietä ja yksi oikea, vain se tie vie sinun luoksesi. Rakkaudellasi johdata koko ihmiskuntaa, sillä Sinä tiedät, mikä on meille parhaaksi. Suojele maapalloa saasteilta ja vahvista hyviä energioita maan piirissä. Anna maapallolle rakkautta ja poista vihamielisyyttä ja kateutta ihmisten sydämistä Kiitos ja kunnia. Amen.

   

  Nro 11.

   

  Rakas Jumalani. Nöyrästi hiljennyn Sinun kunniaksesi. Suo minulle mahdollisuus omalta osaltani olla mukana maapallon puhdistamisessa. Anna energiasi kulkea kauttani Sinun tahtosi mukaan. Tahdon omalta osaltani olla mukana tässä muutoksen ajassa. Anna minulle voimaa ja rohkeutta joka päivä tehdä tätä työtä, Sinun johdollasi. Kiitän kaikesta kokemastani. Kiitos ja kunnia. Amen.

   

  Nro 12. Ilta:

   

  Rakas Jumalani. Kiitos viisaudesta, jolla olet ajatuksiani johdattanut. Kiitos neuvoistasi ja ohjeistasi. Kiitos rakkaudestasi koko ihmiskuntaa kohtaan ja kiitos ymmärtämyksestäsi silloinkin, kun emme osaa tahtoasi noudattaa. Kiitos puhdistavasta läsnäolostasi, joka antaa rauhallisen olon päivän jokaisena hetkenä. Kiitos kuluneesta päivästäni, kiitos eilisestä. Suojele ja rauhoita ajatukseni ja anna minulle rauhallinen lepohetki kiireiden keskellä. Kiitos ja kunnia. Amen.

   

  Nro 13. Ilta:

   

  Rakas Jumalani. Siunaa ja varjele minua. Anna armosi olla oppaanani kaikessa mitä teen. Anna minulle rakkautta ja valoasi elämääni. Kaikki mitä teenkin olkoon sinusta ja tahdostasi lähtöisin. Auta minua, että ymmärtäisin ohjeesi ja riemuiten niitä toteuttaisin. Iltaisin kun uneeni vaivun, ole turvanani ja viisasta minua ohjeillasi uneni aikana. Kiitos ja kunnia. Amen.

   

  Nro 14. Ilta:

   

  Rakas Jumalani. Suojele ja vahvista meitä. Opasta meitä sanallasi mutkaisella elon polulla. Anna meille voimia vastavoimia vastaan ja auta arjen vaikeuksissa, sillä elämän kulku ei aina suju helpolla tavalla. Anna meille rakkautta ja hyvää tahtoa. Ole turvanamme ja opasta oikeaan. Ilman sinun apuasi olemme heikkoja ja sokeita, mutta Sinun avullasi voimme opastaa vielä heikompia, jos sen suunnan tahdot elämällemme antaa. Kiitollisin mielin silmäni suljen, sillä sinä minua johdatat myös uneni aikana. Kiitos kuluneesta päivästä. Amen.

   

  Nro 15.

   

  Rakas Jumalani. Ilta on jälleen saapunut kaikki elämä on rauhoittunut. Johdata kulkuani unessain hiljaa, hiljaa nukkuesain. Kiitos päivän kiireistä niistä syntyy elämä. Valoa kohti tahdon kulkea, Sinun huomassasi voin turvallisin mielin silmäni sulkea. Siunaa ja varjele minua, silloin muista kun tarvitsen Sinua. Amen.

   

  Nro 16. Ilta:

   

  Rakas Jumalani. Illalla kun silmäni suljen unessain, kanssasi kuljen. Autat ja kasvatat minua. Voi Isäni kuinka tarvitsen Sinua. Teitä luoksesi ei ole monta, vain yksi. Ja on monta onnetonta, jotka joutuvat hylätyksi. Auta heitä, auta meitä yhdessä kuljemme valon teitä. Amen.

   

  Nro 17. Ilta:

   

  Rakas Jumalani. Kiitos kuluneesta päivästä. Rakkautesi on taas minua johdattanut. Olen sen huomannut ja kiitos siitä. Turvallisin mielin voin aina päiväni aloittaa sillä koskaan en ole yksin vaan Sinä olet kanssani ja johdatat minua. rauhoita ajatukseni ja tyynnytä mieleni. Jos joku mieltäni painaa, auta unohtamaan se, että iloisin mielin voisin huomisen päiväni alkaa. Varjele uneni ja johdata kohti parempaa huomista. Kiitos ja kunnia. Amen.

   

  Nro 18.

   

  Rakas Jumalani. Kiitos, että olet johdattanut kulkuani Sinun luoksesi. Olet ollut kanssani ja minun on ollut helppo kulkea Sinun jalanjäljissäsi. Auta minua vastoinkäymisissäni, että jaksaisin tahtosi mukaan vaeltaa, myös vaikeina aikoina. Rauhoita mieleni ja anna sanasi helkkyä voimallisesti päivän joka hetkenä. Anna sanallasi opastusta kohti oikeita elämän tapoja, pois katkeruuden polulta. Tätä pyydän koko sydämestäni. Johdata kulkuani Rakas Isäni. Viitoita tie Sinun luoksesi, Jeesuksen Kristuksen kautta. Kiitos ja ylistys. Amen.

   

  Nro 19.

   

  Rakas Jumalani. Annoin rauhanelämääni, kiitos siitä. Toit myös ilon ja onnen sanasi mukana. Tiedän mistä saan lohdutusta vaikeina aikoina ja tiedän, etten ole koskaan yksin. En edes vaikeina hetkinäni. Turvallisin ja iloisin mielin voin aina uuteen päivään herätä, sillä tiedän, että olet kanssani tänään ja huomenna ja ikuisesti. Anna valosi säteillä kauttani ja antaa iloa lähimmäisilleni heidän vaikeina hetkinään. Ole luonani Rakas Isäni. Tahtosi mukaan tahdon kulkea. Anna minulle voimaa, että paremmin siihen pystyisin. Kiitos ja kunnia. Amen.

   

  Nro 20.

   

  Rakas Jumalani. Anna minulle voima kulkea viitoittamaasi tietä. Poista ajatuksistani turhuus ja katkeruus lähimmäisiäni kohtaan. Auta, että puhuessani osaisin valita sanani, etten lähimmäistäni loukkaisi. Poista juoruilu ja pahan puhuminen ja anna tilalle valoisia rakkauden ajatuksia ystäviäni, tovereitani kohtaan. Anna minulle lohduttavia sanoja ystävilleni annettavaksi, kun he niitä kaipaavat. Anna minun loistaa hengellistä valoa ja rakkautta ympärilleni ja jakaa myönteisyyttä lähimmäisilleni. Vahvista minua uskossani Rakas Isäni. Luotan Sinuun, turvaan Sinuun, sillä Sinä olet turvanani nyt ja tulevassa kirkkaudessasi. Kiitos ja kunnia. Amen.

   

  Nro 21.

   

  Rakas Jumalani. Kiitos Sinulle Isäni kaikesta kokemastani. Olen jälleen päiväni saanut huomassasi vaeltaa. Kiitos, että olet jaksanut minua ohjata polullani eteenpäin ja auttanut voittamaan esteet, jotka matkallani olen kohdannut. Kiitos, että tarjoat minulle pelastuksen mahdollisuutta Jeesuksen veren kautta ja armosi kautta. Kiitos, että olen saanut kohdata Sinut ja kulkea tietäsi. Auta minua, että ymmärtäisin voimasi ja jaksaisin kaikesta kiittää. Sillä kiitos tuo mukanaan ilon elämääni. Poista unistani katkeruus ja kauna ja ohjaa minua unissanikin huolineni ristin juurelle. Anna voimaa huomiseen tahtosi mukaan. Ylistys ja kunnia. Amen.

   

  Nro 22.

   

  Rakas taivaallinen Isäni. Kirkasta minut voimallasi. Johdata kohti kirkkauttasi. Vahvista uskoani sanallasi. Virvoita mieleni elämän lähteestä. Anna voimaa ja ymmärrystä, hyvää tahtoa ja rakkautta, kaikkea luotua kohtaan. Auta kohtaamaan vaikeudet ja pääsemään niiden yli. Yksin en jaksa vaeltaa olen heikko ja lähellä maailmaa. Mutta tahtoni on luja ja päämääräni on luonasi. Auta uskon polulla kulkevaa. Olen saanut armosi ja pelastuksen tie on avoinna edessäni. Kannusta lastasi eteenpäin elämän tiellä. Luotan johdatuksesi joka hetki. Varjele alkava päiväni. Kiitos ja kirkkaus luonasi ikuisesti. Amen.

   

   

  Nro 23.

   

  Suuri avuksi pyyntö.

   

  Valon lähteestä Jumalan mielestä virratkoon valo ihmisten mieliin, loistakoon valo päälle maan. Rakkauden lähteestä Jumalan sydämestä virratkoon rakkaus ihmisten sydämiin palatkoon Kristus päälle maan. Keskuksesta, jossa Jumalan tahto tunnetaan johtakoon tarkoitus ihmisten pieniä tahtoja, tarkoitus jonka mestari tuntee ja jota hän palvelee. Keskuksesta, jota sanomme ihmissuvuksi, rakentukoon rakkauden ja valon suunnitelma. Sulkekoon se oven jonka takana paha asuu. Valo, rakkaus ja voima jälleenrakentakoot suunnitelman päälle maan.