Galagtisen liiton viesti no. 57 kanavana Pena, 16.7.2009

www.penantupa.net puh. 0400 630618)

On uuden viestin aika. On tarpeen kertoa teille mitä tulevaisuus tuo tullessaan. Ne muutokset, joista olemme viesteissämme vuosien varrella kertonut, ovat nyt tätä päivää ja tulevaisuutta. Maapallon värähtelytaajuuden nosto on meneillään, vanhat raskaat värähtyelytaajuudet ovat muuttumassa hienojakoisimmiksi korkeavärähteiseksi energiaksi. Tämä prosessi on monella muotoa koitteleva ihmiskuntaa. Suurin osa ihmisistä ei pysty, eikä osaa seurata mukana planeetan nousussa korkeammille taajuuksille. Ihmiset seuraavat menneen ajan totuttuja, kankeita ja raskaita kaavoja. Tämä tuo tullessaan suuria vaikeuksia, jotka tulevat näkymään ihmiskunnan elämässä monin tavoin.

Tulevat tautiepidemiat ovat ensimmäisenä vuorossa, toisena talouskriisi joka syvenee entisestään niin voimakkaasti, ettei sen kaltaista ole vielä ihmisten keskuudessa koettu. Nyt meneillään oleva sikainfluenssa on vasta alussa, se tulee muodostumaan maailmanlaajuiseksi pandemiaksi sanan todellisessa merkityksessä. Jokainen maanosa joutuu kokemaan tämän vitsauksen joka muuntuu mitä moninaisemmaksi, hallitsemattomaksi sairaudeksi. Olemme aikaisemmissa viesteissä tästä kertoneet myöskin, olemme kertonut, että paljon sieluja tulee poistumaan maanpiiristä. Tämä aikaisempi tieto pitää täysin paikkansa. Maapallon väestömäärä tulee pienenemään useita kymmeniä prosentteja.

Lama kolkuttaa jo ovella lähestulkoon jokaisessa maassa, muutamia poikkeuksia lukuun ottamatta, joskin nämäkin maanosat tulevat perässä pienellä viiveellä. Matkustusrajoituksia alkaa tulemaan tämän vuoden puolella, joukkokokoontumisia kielletään, sairaalat täyttyvät ja yhteiskunnan toiminnot lamaantuvat. Tämä tuo tullessaan suurtyöttömyyden ja aiheuttaa maailmanlaajuisen laman, josta me galaktisenliiton tiedottajat kerroimme teille jo aikoja sitten. Nämä asiat löytyvät aikaisemmista viesteistämme. Nyt on se hetki käsillä, jolloin viimeistään ihmisten pitäisi herätä tajuamaan, ettei enää ole aikaa hukattavissa toisarvoisiin asioihin, vaan on paneuduttava tähän sekä tulevaa aikaan tosissaan ja vakavissaan.

Suruksemme näemme, että vain hyvin pieni osa maapallon ihmisistä edes välittää huomioida näitä tulevaisuuden enteitä, joita näkyy ja joista tiedotusvälineissä kerrotaan. Ihmiskunta joutuu kokemaan tulevat vaikeudet ns. ”housut kintuissa” yhtä äkkiä ja yllättäen. Koska ei ole välitetty ottaa huomioon ennakkovaroituksia, on eletty kuin ei mitään tavallisuudesta poikkeavaa ei olisi olemassakaan. Jo tämä kuluva vuosi on koettelemusten vuosi. Syksy tuo tullessaan monia suuria muutoksia, nyt on aika alkaa varautumaan näihin muutoksiin. Olemme aikaisemmissa viesteissä kertonut kuinka elintarvikkeiden saanti tulee vaikeutumaan, näin tulee käymään jo tänä kuluvana vuotena. Pandemian voimistuessa joudutaan myöskin rajoittamaan kauppojen aukioloaikoja. Suuret marketit joissa päivittäin käy tuhansia ihmisiä, ovat juuri niitä paikkoja, joissa tartuntariski on todella suuri. Näitä marketteja joudutaan sulkemaan ja osittain muitakin kauppoja ja niiden aukioloaikoja joudutaan rajoittamaan. Tämä tuo hysterian ja pelon ihmisten keskuuteen. Unohtuu inhimillisyys ja alkaa kyynärpäätaktiikan aika. Tässäkin vahvemmat koettavat jyrätä heikommat allensa. Tällainen käytös tuo tulessaan mellakoita, tappeluita ja väkivaltaa laajassa mittakaavassa. Ihmisillä on paniikki ja hätä. Pelätään sairastumista ja pelätään elintarvikkeiden loppumista.

Olemme kertonut aikaisemmissa viesteissä kriisilistan olemassaolosta, se on laadittu juuri tätä aikakautta varten. Siinä on luetteloitu seikkaperäisesti niitä tarvikkeita ja elintarvikkeita joita on hyvä varastoida tällaista katastrofiaikaa varten. Tämä kriisilista löytyy näiltä samoilta sivuilta, aikaisempien viestiemme joukosta. Jokaisen on hyväksi huomioida tuleva aika ja varautua omien tarpeidensa ja mieltymyksiensä mukaan riittävällä varastolla, hyvin säilyviä elintarvikkeita, sillä kauppaan ei pääse tulevaisuudessa viikon jokaisena päivänä, eikä tarjonta ja valikoima ole sama kuin tänä päivänä. Tämä kaikki on tulevaisuutta, me emme anna mitään päivämääriä, emmekä aikamääritelmiä. Ne aikataulut tietää vain Isä Jumala, hän säätelee tulevat tapahtumat ja tapahtuma-ajat.

Käyttäkää omaa harkintaanne ja tervettä järkeä kaikissa toiminnoissanne tulevassa vaikeassa ajassa, välttäkää pelkoa, hysteriaa ja ylilyöntejä, toimikaa harkiten miettien tarkoin mitä pitää tehdä ja mitä pitää jättää tekemättä. Tärkeää on yhteistyö, talkoohenki ja toinen toisten huomioiminen, sillä ketään ei saa jättää yksin ja kaikkia on autettava. Ihmiskunta on ajautunut tähän tilanteeseen omasta käytöksestään johtuen. Maaplaneetta elää tällä hetkellä niin kriittisiä aikoja, että koko planeetan olemassaolo on uhattuna. Ilmaston muutos on edennyt jo niin pitkälle, ettei sitä pysäytä mikään. Ihmiset eivät ole välittänyt ympäristöstään, vaan on tuhottu ja saastutettu jo vuosisatoja luontoa niin voimakkaasti, ettei ekologinen tasapaino ole sitä kestänyt. Menneen viidenkymmenen vuoden aikana on planeetta saastunut enemmän kuin koskaan menneinä aikoina yhteensä. Näin ollen tämä elämäntapa on tullut tiensä päähän, on tultava muutos, kun vielä on mahdollista planeetta pelastaa. Tällä elämäntyylillä jatkuen olisi kohta myöhäistä. Näin ollen Isä Jumala on katsonut viisaudessaan muutoksen ajan olevan tässä ja nyt. Muutokset eivät tapahdu kertarysäyksellä vaan pikkuhiljaa päivittäin etenevällä vauhdilla. Lähes jokainen päivä kuulette tiedotusvälineissänne uutisia, mitä milloinkin on ihmiskunnan keskuudessa tapahtunut ympäri maailmaan, milloin missäkin maanosassa. Hysterian ja pelon ainekset väreilevät jo ilmassa, eikä ole kaukana nämä asiat joita tässä olemme kertonut. Nyt on aika jokaisen ihmisen, joka pystyy sisäistämään ja ymmärtämään mitä ympärillä tapahtuu, ottaa tosissaan tulevat varoitukset ja ohjeet mitä annetaan, niin teidän omien tiedotusvälineiden kautta, kuin myöskin näiden viestien sekä muidenkin kanavien saamien viestien kautta. Nyt ei ole enää vain laulun ja leikin aika, vaan nyt on aika ottaa tosissaan ja vakavissaan se tieto ja informaatio, mitä tulevaisuudesta annetaan ja toimia harkiten ja viisaasti.

Me tulemme antamaan uutta tietoa tämän kanavan kautta aina kun sitä tarvitaan. Tietoa te tulette tarvitsemaan vielä paljon, sillä on helpompi elää ja rakentaa tulevaisuutta kun tietää mihinkä ollaan menossa ja mitenkä olisi parhaaksi toimia. Tällaista tulevaisuutta mitä tuleva aika tuo tullessaan, ei tämän ihmiskunnan aikana lähimenneisyydessä ole jouduttu kohtaamaan. Joskin tuhansia vuosia taaksepäin on ollut jotain vastaavaa, silloinkin on maapallo puhdistettu sen joutuessa vaaraan ihmisten toimien johdosta. Jälleen on tullut puhdistuksen ja muutoksen aika. Monet tulevat tätä viestiä lukiessaan sanomaan - ”onpa pelottavaa luettavaa”, ei tämä ole yhtään sen pelottavampaa kuin mitä televisio tai lehdet kertovat. Kertomatapa ja tyyli on vain erilaista, asiat ovat samoja. Hyssyttelyn ja paapomisen aika on ohi, nyt on kerrottava asiat niin kuin ne ovat ja tapahtuvat. Muulla tavoin tämänkaltainen viesti ei mene perille ihmisten mieliin. Tuleva aika tulee olemaan vaikeaa ja koettelemuksen aikaa, vaikeuksien kautta saavutetaan kuitenkin paljon hyvää. Rakennetaan parempi ja toimivampi maailma, missä kaikkien on hyvä elää, eikä enää sorreta eikä riistetä heikompiosaisia, vaan kaikki elävät tasavertaisina huomioiden toinen toisensa. Hiljentykää ja rukoilkaa Isä Jumalaa, niin saatte rauhan sydämiinne.

Galaktisen liiton tiedottaja Audius