Galaktinen viesti 16.2.2017

(Kanavana Pentti, puh. 0400 630618) kotisivu: www.penantupa.netOn uuden viestin aika, edellisestä viestistä on kulunut jo jonkin aikaa. Paljon on maapallolla tapahtunut näiden viestien välissä. Kerroimme edellisessä viestissä muutoksista amerikan presidentin vaalien jälkeen. Emme kertonut voittajan nimeä, mutta rivien välistä sen kyllä huomasi mikä on lopputulos. Nyt on amerikassa uusi vauhdikas aikaansaava presidentti. Kaikki eivät ole tyytyväisiä hänen tapaansa johtaa, sillä sehän ravistelee vanhoja korruptoituneita, poliittisia valtarakennelmia. Eihän nämä muutamat viikot ole vielä paljon muuttanut totuttuja valtajärjestelmiä, kuhan aika kulu ja viikot ja kuukaudet etenee, niin globaalisesti tullaan näkemäään monia suuria muutoksia, jotka koskevat lähes koko ihmiskuntaa. Sillä niin suuri valta tämän viran haltijalla kuitenkin on, että siitä vallankäytöstä ja uusista asetuksista joita hän määrää, saavat osansa niin eurooppa kuin muu maailma.

Paljon tulee muuttumaan. Moni asia menee toisin kn on totuttu, eikä suinkaan kaikki tulevat päätökset ole mukavia monenkaan mielestä. Amerikan ja venäjän yhteistyö voimistuu ja molempien maiden presidentit tukevat toisiaan monissa tulevissa päätöksissä ja muutoksissa, mitä niin maailman talous kuin turvattomuus tuovat tullessaan. On hyväksi, että suomi lisää asevarustelua kunhan vain ei olisi liian myöhäistä, se jää nähtäväksi.

Ilmastonmuutos on todellisuutta maailmanlaajuisesti. Senhän jo kaikki huomaavat, joita asia vähänkin kiinnostaa. Olemme aikaisemmissa viesteissä kertonut ikiroudan sulamisesta, jäävuorien sulamisesta nopeutetusti. Tämä on nyt tätä päivää ja tämäprosessi nopeutuu entisestään. Alavat maat ja maan osat tulevat jäämään veden alle. Tätä kautta pakolaisvirrat lisääntyvät ja entisten pakolaisten lisäksi tulee kymmeniä miljoonia pakolaisia lisää lähinnä eurooppaa kohti suuntautuen. Myös maanjäristyksistä ja tulivuorten purkauksista olemme jo vuosia sitten viesteissä kertonut ja varoittanut ihmisiä. Tämä aika ja tämä hetki on nyt sitä aikaa, josta olemme kertonut.

Tälläkin hetkellä maanjäristyksiä on monella mantereella, vielä lievässä muodossa. Nämä järistykset ovat vasta esiasteita tulevasta. Maanjäristyksien myötä monet tulivuoret ovat heräämässä uinuvasta tilasta, jossa ne ovat olleet monia vuosia ja vuosisatoja. Näiden maanjäristyksien ja tulivuorten alkavien purkausten yhteisvaikutus tulee olemaan katastrodaalinen, koskien globaalisti koko maapallon väestöä. Tulee tuhkapilvien ansiosta pimeää ja kylmää, tulee tuhkalaskeumien ansiosta ruokapulaa kun pellot ja maat peittyvät tuhkaan. On siis tulossa suuria ja monia muutoksia ja vaikeuksia joita ihmiskunta joutuu kohtaamaan tässä muutoksen ajassa. Tämä kaikki kuuluu Luojan Isän Jumalan suureen suunnitelmaan maapallon ja sen väestön osalle. Sodat ovat lisääntyneet keskuudessanne entisestään, eikä loppua ole näkyvissä. Toisten vähempi osasaisten kansanryhmien sortaminen hyväosaisempien taholta on vain lisääntynyt, eikä loppua ole näkyvissä. Kilpavarustelu aseteollisuudessa on lisääntynyt eikä loppua ole näkyvissä. Kypersota on lisääntynyt eikä loppua ole näkyvissä. Eikä ihmisille ja päättäjillenne maailmanlaajuisesti riitä, että maaplaneetta saastutetaan ja asetetaan planeetta ja sen elollisuus vaaraan tuhoutua.

Avaruuskin ihmisten toimesta saastutetaan ja asetetaan vaaratilanteita jo lähiavaruudessa, niin ihmiskunnalle kuin maailmankaikkeuden muullekin älyllisten kansalaisten olemassa ololle, joita on niin monilla planeetoilla monissa eri muodoissa, ettei ihmisen rajallinen äly pysyty sitä ymmärtämään. Me Galaktisen liiton päättäjät olemme todella huolissamme kehityksestä maaplaneetalla. Siitä syystä olemme antanut näitä viestejä tämän kanavamme kautta jo monia vuosia. Olemme kertonut etukäteistietoa monista tulevista tapahtumista. Antamamme etukäteistieto on toteutunut suurimmalta osin. On joskus joku asia mennyt toisin johtuen ihmisen vapaasta tahdosta päättää asioistaan ja päättäjien taholta kansojen asioista. Emme täysin ole osannut kaikilta osin ottaa huomioon tätä seikkaa, mutta ekoligiset asiat ovat menneet ja tulevat menemään, niin kuin olemme kertoneetja tulemme edelleen kertomaan.

Tiedottamisemme tulee muuttamaan muotoaan. Edellisessä viestissä kerroimme kuinka näyttäydymme niin näyttävästi, ettei kenellekään maailmassa jää epäselväksi ufojen olemassa olo. Kerroimme myös kuinka tämä kanavamme lähtee aluksemme mukaan koulutukseen myös yhtä näyttävästi. Tämä kaikki tässäkin viestissä kertomamme on todellisuutta ja asiat tulevat tapahtumaan juuri niin kuin tässäkin viestissä olemme kertonut. Ihmiskunta joutuu monella tavoin kohtaamaan todellisuuden ja vaikeat ajat ovat edessä.

Ei kuitenkaan ole Jumalan tahto, että planeetta tuhoutuisi. Päinvaistoin tulemme Galaktisen liiton taholta muiden avaruuden planeettojen kansalaisten avulla olemaan auttamassa kaikin tavoin mitä käytettävissämme on. Meillä on sellaista kehittynyttä teknologiaa käytettävissä, ettei maailman ihmiset sitä tiedosta, eivätkä osaa edes kuvitella sellaisen teknologian ja kehityksen olemassa olosta. Onhan monien planeettojen älyllinen kehitys miljoonia vuosia ihmiskunnan kehitystä edellä. Pystymme siis olemaan avuksi monissa asioissa tukialuksiltamme tarvittaessa, myös evakuoimaan tarpeen vaatiessa. Älkää siis pelästykö tämän viestin sisältöä. Nämä tulevat vaikeudet ja muutokset keskuudessanne on kuintekin ihmiskunnan ja kaiken elollisen parhaaksi ja lopputuloksena myös asioiden edistaämiseksi tarpeellisia. Olkaa siis rauhallisin mielin mitään hallitsematonta ei pääse tapahtumaan. Me annamme tämän kanavamme kautta monenlaista tietoa ja ohjausta, siitä mitä on tulossa ja kuinka pitää kulloinkin tulevaan varautua.

Galaktisen liiton tiedottaja Audius